Becker Z101 Reset
Nazdárek lidičky.Mám takovou prosbu.Mám becker traffic assist highspeed a mapy v něm jsou z roku 2006 takže ta Čr není zrovna podrobná. Newíte někdo prosím kde se to dá aktualizovat??Moc Vám děkuji za odpověd.choze
Becker Z101 Reset
Download File: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Ftweeat.com%2F2u8zAQ&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw3MibYmctn6K5-q7c0vBTDW
Ahoj kdo pomůže potřeboval bych beckra vrátit do puvodniho stavu ale je tu jeden problem při připojeni k pc ho pc nerozezna nejdou nainstalovat drivery a a becker nevidi ani kartu s mapami. apuvodni becker karta sd 1gb original taky prestala fungovat nejde ani naformatovat.. je to zrale dokose nebo se stím da ještě něo nějak udělat ??díky mam becker 7934 a nahraval jsem tam mio to sem odstranil a asi nejak odstranil i softwer becku nevim..
Ahoj,potreboval by som pomoct.mam becker 7914 a dal som donho igo8.3.1.nacita mi ho v pohode ale automaticky ako zacne vypocitavat trasu tak mi igo spadne z tmavne obrazovka a becker sa spusti od znova a objavi sa mi ikonka s dodrziavanim predpisov ako vzdy ked ho zapnem.nevie mi niekto poradit??uz neviem ako dalej ?
Zdravim Vas.Tak ja mam navigaciu becker traffic 7914 dnes som vsetko zalohoval nahral IGO 8 ked dam navigacia pekne pusti Igo ALE pri zaciatku initializing languages mi vyhodi FATAL ERROR:NO LANGUAGE FILES WERE FOUND.Neviete co s tím?
zdravim mohol by niekto uploadnuť všetky potrebne subory na nejaký file server mám becker 7914 hladal som ale nikde som nenašiel a ak ano tak nesedel obsah čo by tam malo byť tam nebolo ďakujem:)
Hiába telepitettem fel a content managert.Nem észleli a gép és a gps közötti kapcsolatot.Becker traffic assist z101-em van.állandoan azt jelzi mintha töltene.frissiteni szeretnék,de igy még a mybecker oldalán sem tudok regisztrálni.Tudnál segiteni?előre is köszi
Először is, nézd meg nem foghatja-e tűzfal, azután a Content Managerből két verzió létezik. Próbáld meg a régebbivel. A saját cd-n biztosan ez van. Felül van egy reset gomb az is segíthet.